Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag Gesloten

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

Map

 Bereken route

Open 7/7

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Botbijl

Bergstraat 79
2220 Heist-op-den-Berg

Over ons

Botbijl is een dynamisch bedrijf uit Heist-op-den-Berg. Zijn 100-jarig bestaan staat borg voor het vertrouwen waarop u als klant kan rekenen.

 

Botbijl heeft zich door de jaren steeds op een flexibele wijze aangepast aan de behoeften van de markt. Als trendsetter in interieurinrichting kan u bij Botbijl terecht voor een grote waaier aan producten en diensten.

 

De showroom biedt uitgebreide mogelijkheden om kennis te maken met het omvangrijke aanbod. Door het persoonlijk contact merkt u al snel dat u bij Botbijl goed zit. De bekwame medewerkers geven u het juiste advies bij het realiseren van uw plannen. Stap voor stap worden uw ideeën werkelijkheid. Bij Botbijl wordt er immers steeds maatwerk afgeleverd! Na een diepgaande analyse worden de nodige opmetingen verricht en volgt er een gratis en vrijblijvende offerte.

 

Botbijl is uw vertrouwen meer dan waard ...

Kom een kijkje nemen in de showroom en overtuig uzelf!

Fotogalerij

BOTBIJL

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.

BOTBIJL
BOTBIJL
BOTBIJL
BOTBIJL
BOTBIJL
BOTBIJL
BOTBIJL
BOTBIJL
BOTBIJL
BOTBIJL
BOTBIJL
BOTBIJL
BOTBIJL
BOTBIJL
BOTBIJL
BOTBIJL
BOTBIJL
BOTBIJL
BOTBIJL
BOTBIJL
BOTBIJL
BOTBIJL
BOTBIJL
BOTBIJL
BOTBIJL

Diensten

AFSPRAAK TER PLAATSE

Onze ervaren medewerkers komen bij u ter plaatse en bespreken de mogelijkheden. Uw ideeën krijgen stilaan vorm. Het huidige interieur wordt bekeken en nieuwe uitdagingen worden besproken. Onze medewerkers adviseren u aan de hand van stalen en foto's. Daarna wordt er een voorlopige opmeting gedaan. Deze opmeting is belangrijk voor het maken van de gratis offerte.

 

OFFERTE

Botbijl maakt voor u een gratis en geheel vrijblijvende offerte. Na uw goedkeuring vindt de definitieve opmeting plaats, zodat wij uw bestelling correct kunnen afhandelen. Wij hanteren een standaard levertermijn van 4 weken.

 

CONFECTIONERING

De Confectionering gebeurt in een professioneel naaiatelier. Dit atelier staat garant voor een onberispelijke kwaliteit. Wij kunnen op de meeste producten dan ook 5 jaar waarborg verlenen!

 

GROTE PROJECTEN

Voor grote projecten en bedrijven werken we desgewenst met architecten en advies-bureaus.